Champions League

Drømmen lever for Da Silva, Kronborg og Klaksvik efter overraskelse mod ungarske mestre

Selvom der stadig er mere en almindelig lang vej, så lever drømmen om Champions League for den færøske danskerklub KÍ Klaksvik.

Drømmen lever i Champions League kvalifikationen for Patrick Da Silva og færøske KI KLaksvik, der overraskede mod ungarske Ferencvaros.
Foto: KÍ

Det kunne være blevet et danskeropgør, men det blev det ikke.

Emil Baden Frederiksen var nemlig end ikke i truppen for de ungarske mestre, Ferencvaros, da de tirsdag aften gæstede Færøerne og fik 0-0 med fra kampen mod KÍ Klaksvik.

For hjemmeholdet startede både Patrick Da Silva og Claes Kronborg, mens den tidligere superligaprofil fra særligt AC Horsens, Hallur Hansson, end ikke kom på banen.

Med 0-0-resultatet lever drømmen om Champions League fortsat for KÍ Klaksvik, men for både færingerne og for ungarerne er der stadig lang vej til et Champions League-gruppespil.

Vinderen af første runde-opgøret skal nemlig både igennem anden, tredje og slutteligt en playoff-runde, før pladsen i gruppespillet er sikret.

I første omgang venter der formentlig et anden runde-opgør mod Mikkel Rygaard, Kristoffer Lund og svenske BK Häcken, der onsdag møder walisiske The New Saints i deres første runde-opgør.

KÍ Klaksvik er trænet af den tidligere F.C. København-spiller Magne Hoseth.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P