International Fodbold

Mål og Highlights: USA slog Canada i straffesparksdrama – også Jamaica er i semifinalen

Der er nu sat navn på semifinalerne ved den Nord- og Mellemamerikanske turnering, Gold Cup, og der kan vente en drabelig nabofinale.

Det amerikanske landshold slog Canada efter straffesparkskonkurrence ved Gold Cup. Også Jamaica er i semifinalen.
Foto: Andy Lyons/AFP/Ritzau Scanpix

Det endte med fire røde kort, sidst de mødtes.

Nu er USA og Mexico favoritter til at stå overfor hinanden, når der præcis én måned efter deres seneste møde skal spilles finale ved den Nord- og Mellemamerikanske turnering Gold Cup.

Sammen med Panama, der slog invitationsholdet Qatar 4-0, havde Mexico allerede natten til søndag spillet sig i semifinalen med en 2-0-sejr over Costa Rica, og natten til mandag fulgte USA trop.

Amerikanerne havde det dog langt vanskeligere mod sin eneste øvrige nabo – Canada.

Først efter 88 minutters spil blev der scoret, da Cincinattis Brandon Vazquez behandlede et smukt indlæg fra DeJuan Jones fuldstændig efter fortjeneste.

Dermed så USA’s plads i semifinalen ud til at være sikret, men det ændrede et canadisk straffespark bare ét minut senere på.

Stjernens mor fik landstræner ‘fyret’ – nu er han tilbage: Der er lidt at arbejde med

I den forlængede spilletid var det så Canadas tur til at bringe sig foran, da Jacob Shaffelburg med et brækkende skud fandt plads imellem benene på en amerikansk forsvarsspiller og bragte Canada på 1-2.

Kort efter var der dog igen balance, da Jahn Regensburgs Scott Kennedy var mere end uheldig med at score selvmål.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Dermed skulle kampen ud i straffesparkskonkurrence, og her trak amerikanerne det længste strå, da de i modsætning til Canadas tre brændte forsøg kun brændte én gang.

Jamaica også videre

I den fjerde og sidste kvartfinale mødte Jamaica Guatemala, og her var en genial assist fra Evertons Demarai Gray og en sikker scoring fra Lutons Amari’i Bell nok til at sikre Jamaica en 1-0-sejr og en plads i semifinalen.

Dermed skal Jamaica op imod Mexico i den ene semifinale, mens USA møder Panama i den anden. Begge semifinaler spilles den 12. juli i henholdsvis Las Vegas og San Diego.

Finalen spilles i Inglewood California den 16. juli.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P