Dansk Fodbold

Tommy Møller Nielsen er død

Den tidligere HB Køge- og Viborg FF-cheftræner og søn af EM-vinder Richard Møller Nielsen, Tommy Møller Nielsen, er død.

Den danske fodboldpersonlighed, Tommy Møller Nielsen, der var søn af EM-mestertræner Richard Møller Nielsen, er død.
Foto: Henning Bagger/BAG/Ritzau Scanpix

Tommy Møller Nielsen er død 61 år gammel.

Den fynske fodboldpersonlighed, der var søn af den legendariske EM-vinder, Richard Møller Nielsen, er mandag gået bort. Det bekræfter hans hustru, Lisbeth Møller Nielsen, overfor Fyens Stiftstidende.

Familien ønsker ikke at oplyse nærmere om årsagen til dødsfaldet.

Tommy Møller Nielsen spillede som aktiv for OB, hvor han blandt andet under sin fars ledelse fik mange kampe i det, der dengang hed den danske 1. Division.

Han nåede også at repræsentere klubber som B1909, KB og Odense-klubben OKS, men særligt efter den aktive karriere lagde han vejen forbi store adresser.

Senest har han været scout for storklubben Manchester United, men han har også tidligere været cheftræner i både Viborg FF og HB Køge, ligesom han har været assistenttræner i både skotske Rangers og Aberdeen.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

I Rangers var han blandt andet assistent for hollandske Dick Advocaat, mens tiden i Aberdeen var som assistenttræner for landsmanden Ebbe Skovdahl.

Som first team senior scout for Manchester United har Tommy Møller Nielsen siden 2016 haft til opgave at finde skandinaviske spillere, der kunne gå ind i førsteholdstruppen i den engelske storklub.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P