3F Superligaen

Medie: Viborg henter AaB-angriber billigt allerede mandag

Anosike Ementa kan formentlig snart kalde sig superligaspiller igen. Hans skifte fra AaB til Viborg kan allerede falde på plads mandag.

Anosike Ementa skifter til Viborg FF
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Én million kroner.

Så meget må Viborg ifølge B.T. betale for den nuværende AaB-angriber Anosike Ementa.

Den 202 centimeter høje angriber har kontraktudløb i AaB til vinter, og derfor kunne han principielt skifte kvit og frit til nytår.

Det var ifølge det danske medie også Viborgs plan, men nu er de to klubber så alligevel nået frem til en løsning, der gør, at Viborg allerede i dag kan få fingre i angriberen.

21-årige Ementa kom til AaB fra fra FC Helsingør i januar 2021, og selvom han står noteret for 37 kampe, så har han endnu ikke scoret for nordjyderne.

Særligt den tidligere AaB-cheftræner, Lars Friis, benyttede sig flittigt af Ementa tidligere på sæsonen, hvor den store angriber startede fem af sæsonens første seks kampe.

Siden blev det blot til én kamp fra start – en kamp som hverken Anosike Ementa eller AaB vil se tilbage på med glæde. Det var nemlig sæsonens sidste kamp, hvor Ementa højst overraskende startede kampen mod Silkeborg på bekostning af tilbagevendte Nicklas Helenius.

AaB tabte kampen 0-1 og rykkede derfor ud af Superligaen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P