3F Superligaen

Medie: OB’er på blokken i Italien

Der har været godt gang i transferaktiviteten i OB denne sommer, og nu er der angiveligt bud efter en af klubbens offensive spillere.

Franco Tongya på blokken i FC Südtirol
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Der har været godt gang i den på transferfronten i OB i sommerens transfervindue.

Således har fynboerne formået at hente syv nye spillere til klubben, mens en række spillere har forladt den fynske hovedstad i form af Yankuba Minteh, Jeppe Tverskov, Jørgen Skjelvik og Jakob Breum med flere.

Og nu kan de stribede muligvis snart tilføje endnu en til listen over spillere, der har forladt klubben denne sommer. Det beretter det italienske medie, TuttoMercatoWeb, mandag.

Her fremgår det, at Serie B-klubben FC Südtirol skulle været interesseret i at hente italienske Franco Tongya tilbage til hjemlandet.

Mediet erfarer, at FC Südtirol skulle være i gang med at undersøge muligheden for at hente Tongya, som angiveligt også skulle have interesse fra andre bejlere.

Tidligere i dette transfervindue har der været snak om, at Franco Tongya potentielt set kunne forlade OB denne sommer. Der har dog endnu ikke været meldinger om konkret interesse for den 21-årige italiener, som blandt andet har en fortid på den italienske storklub Juventus’ ungdomshold.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

I sin første sæson i OB står Franco Tongya noteret for 22 kampe med to mål og to assists til følge.

I skrivende stund har Franco Tongya fortsat kontrakt i OB frem til sommeren 2025.

Franco Tongya stod blandt andet bag det, der ifølge Offside-panelet må betegnes som årets mål i sæsonen 2022/23. Se det herunder

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P