Premier League

Medie: Hollænder består lægetjek i Arsenal

Nu skulle det angiveligt være meget tæt på, at hollænderens skiftet til Arsenal kan gøres officielt.

Jurrien Timber tæt på Arsenal-skifte
Foto: Piroschka Van De Wouw/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Der har længe været rygter om, at den nuværende Ajax-profil, Jurriën Timber, snart kan kalde sig ny Arsenal-spiller.

Til dette blev der søndag tilføjet lidt krydderi, da Timbers bror lagde et afslørende opslag op på de sociale medier, der altså kunne indikere et nærtforestående skifte til The Gunners.

Og meget tyder da også på, at transferen snart bliver officiel. I hvert fald beretter Sky Sports mandag eftermiddag, at Jurriën Timber nu har været igennem sit obligatoriske lægetjek i Arsenal med succes.

Derfor er det ifølge mediet blot et spørgsmål om tid, før den 22-årige hollandske defensiv-profil officielt bliver præsenteret som ny Arsenal-spiller.

Det forlyder samtidig, at der skulle være tale om en transfer til en værdi af 38 millioner pund – svarende til i omegnen af 330 millioner danske kroner.

Jurriën Timber startede sin karriere som ungdomsspiller i hollandske Feyenoord, men allerede som bare 13-årig i 2014 drog Timber til den hollandske storklub Ajax Amsterdam, hvor han siden har slået sin folder op gennem diverse ungdomshold frem mod førsteholdsdebuten i 2020.

Siden er det blevet til 121 førsteholdskampe i traditionsklubben med seks mål og fire assists til følge. Han står derudover noteret for 15 hollandske landskampe.

Kamp til det sidste – kom tæt på Arsenal og Manchester City i de tætte, spændende og afgørende uger af Premier League 2022/2023 herunder

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P