3F Superligaen

Medie: FCM-egypter vender retur

Det så ganske spændende ud, da FC Midtjylland i vinter betalte 20 millioner euro for den egyptiske midtbanespiller, Emam Ashour, men allerede nu kan han være på vej tilbage til Egypten.

FC Midtjyllands egyptiske midtbanespiller, Emam Ashour, meldes nu på vej tilbage til det afrikanske land blot et halvt år efter sit skifte til Superligaen.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han startede som lyn og torden, men siden gik han i stå.

FC Midtjyllands Emam Ashour scorede i sine to første kampe for FC Midtjylland, efter han i januar var skiftet fra egyptiske Zamalek.

Han spillede alle FC Midtjyllands fem kampe i grundspillet i foråret, men da pladsen i mesterskabsspillet var forpasset, røg han på bænken, og siden har han, blandt andet på grund af en skade, ikke fået mere spilletid.

Nu kan den 25-årige egypter være på vej tilbage til egyptisk fodbold.

Den afrikanske journalist og selverklærede transferekspert, Micky Jnr, skriver således, at Emam Ashour er på plads i egyptiske Al Ahly, der lige nu fører den egyptiske Premier League.

Selvom Micky Jnr er erklæret Al Ahly-fan, og rygtet derfor skal tages med et gran salt, så er der i flere egyptiske medier enighed om, at Ashour vender hjem allerede denne sommer, hvor også hans tidligere klub, Zamalek, har været nævnt.

Emam Ashour blev i foråret skadet og fik af FC Midtjylland lov at rejse hjem til Egypten for at genoptræne.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P