3F Superligaen

Medie: Brøndby-profil skal til lægetjek hos Premier League-bejler tirsdag

Anis Ben Slimane ser ud til at nærme sig et klubskifte denne sommer, hvor meldingen lige nu går på, at han skal til lægetjek allerede tirsdag.

Sheffield United henter Anis Ben Slimane
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Anis Ben Slimane kan meget vel snart være fortid i Brøndby IF.

Således kom det lørdag frem, at Slimane ikke er rejst med Brøndby-truppen på træningslejr i Wales, da en mulig transfer potentielt snart finder sted.

Flere klubber har den seneste tid været meldt interesserede i den 22-årige Brøndby-spiller. Og det er netop en af disse, der nu ser det ud til at være tæt på en endelig aftale med Slimane.

I hvert fald skriver lokalmediet Yorkshire Live mandag, at Anis Ben Slimane skal til lægetjek i den nyligt oprykkede Premier League-klub, Sheffield United.

Mediet beretter, at lægetjekket er planlagt til at blive gennemført i denne uge og allerede tirsdag, hvis alt går som planlagt, hvorefter det forventes, at Slimane vil blive præsenteret som ny spiller i klubben snarest derefter.

Brøndby IF, Sheffield United og Anis Ben Slimane skulle desuden alle være enige om henholdsvis transferens beløb og de personlige vilkår i aftalen.

Det er eftersigende planen, at Slimane kan kalde sig Sheffield United-spiller, før at klubben i næste uge rejser på træningslejr i Portugal.

Prisen på Anis Ben Slimane skulle ifølge B.T. lyde på omkring 20 millioner kroner og samtidig indeholde en god videresalgsklausul.

Se de 10 bedste Brøndby-mål fra sæsonen 2022/23 herunder

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P