NordicBet Ligaen

Horsens-chef: Vi har brug for Ankersens kvaliteter i jagten på oprykning

I AC Horsens har de i Jakob Ankersen fået en erfaren spiller, som skal være med til at sørge for mål og assist hos superliganedrykkerne.

Niels Erik Søndergård forventer mål og assist fra Jakob Ankersen, som netop er blevet hentet til NordicBet Liga-klubben AC Horsens.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Det er en særdeles erfaren spiller, de i dag har skrevet kontrakt med i AC Horsens.

Nedrykkerne fra Superligaen har i Jakob Ankersen hentet en spiller, der kan bryste sig af i alt 266 ligakampe i henholdsvis Danmark, Sverige og Belgien.

I AC Horsens bliver det i hvert fald i første omgang en tur ned på anden klasse, men planen for Ankersens ophold i den østjyske klub ligger allerede nu klar.

Det skal nemlig helst kun blive til én sæson i NordicBet Ligaen.

– Jeg kender Jakob Ankersen som en dygtig og professionel spiller, og ud fra vores samtaler er jeg ikke i tvivl om, at vi får en motiveret og sulten spiller, selvom han er i en moden alder rent fodboldmæssigt. Han har en sult for at vise, at han stadig har flere gode år i sig, og han er en spiller, der via sin energi, power og udstråling passer rigtig godt ind i vores værdier, og hans kvaliteter får vi brug for i jagten på oprykning, siger sports- og talentchef i AC Horsens Niels Erik Søndergård.

Selvom AC Horsens nu både har hentet Jakob Ankersen og cheftræner Joakim Persson til klubben efter nedrykningen, så har klubben sagt farvel til markant flere spillere i form af blandt andet Thomas Santos, Simon Makienok, Janus Drachmann og Marcus Hannesbo.

Officielt: AC Horsens henter Jakob Ankersen

Allerede nu tør Niels Erik Søndergård dog godt love, at Ankersen ikke bliver den sidste tilføjelse til truppen denne sommer.

– Vi er glade for, at vi kan tiltrække en spiller med hans CV, og han er den første af flere tilgange, for vi skal tilføre truppen endnu mere kvalitet, siger Niels Erik Søndergård, der har meget klare forventinger til sin nye signing:

– Han kan dække flere positioner, hvilket er en fordel i forhold til, hvilket system vi spiller. Selvom han ikke er decideret angriber, så er han en god afslutter, og vi har en forventning om, at han kommer til at bidrage med assists og mål.

Lodtrækning til første runde i Oddset Pokalen: Drøm for AaB – skræklodtrækning for Sønderjyske og AC Horsens

Jakob Ankersen har med Esbjerg, AGF og Randers FC mødt AC Horsens i alt 13 gange. I de kampe har han slået sin kommende arbejdsgiver syv gange, mens det fire gange er blevet til nederlag. To gange er kampene endt uafgjort.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P