NordicBet Ligaen

Hobro henter offensiv burkiner i norsk fodbold

Hobro IK har styrket sig med en offensivspiller fra Burkina Faso, som er hentet til fra norske Sarpsborg.

NordicBet Liga-klubben Hobro IK har hentet Moubarack Compaoré fra norske Sarpsborg og skrevet en treårig kontrakt med ham.
Foto: Hobro IK

Efter en uges prøvetræning har de set nok i Hobro.

Den nordjyske NordicBet Liga-klub har skrevet kontrakt med burkineren Moubarack Compaoré, der har har skrevet under på en aftale for de kommende tre år.

Compaoré kommer til Hobro fra norske Sarpsborg, hvor det efter to år blot er blevet til én optræden.

– Jeg har allerede mødt en masse fantastiske mennesker i Hobro IK og mine første indtryk er vildt gode. Jeg føler allerede, at det føles som hjem.

– Jeg er blevet taget rigtig godt imod af trænerteamet og resten af spillertruppen og jeg er sikker på, at det er et godt sted for mig at fortsætte min udvikling. Jeg er en hurtig og teknisk spiller, der har mine styrker i en-mod-en-spillet. Nu glæder jeg mig til for alvor at komme i gang og bidrage til holdet, lyder det fra Moubarack Compaoré.

I Hobro ser de den 20-årige kantspiller som et godt supplement til offensiven.

Officielt: Hobro henter midtbanespiller hjem

– Vi har haft Moubarack til prøvetræning i en uge, hvor vi kunne se hinanden an. Her var det tydeligt at se, hvilke spidskompetencer Moubarack har og at det er nogle af de kvaliteter som vi mangler i vores offensiv. Moubarack er en hurtig spiller med gode driblefærdigheder og dertil afslutter han godt. Så med det aftryk han har efterladt til prøvetræningen, forventer vi os meget af Moubarack i de kommende sæsoner, lyder det fra teknisk chef Lars Justesen.

Selvom Moubarack Compaoré er født og opvokset i Burkina Faso, så kom han til Norge fra den senegalesiske hovedstad, Dakar, hvor han spillede på fodboldakademiet Oslo Football Academy.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P