3F Superligaen

Glad Ementa efter Viborg-skifte: Viborg er det perfekte match

Den nyslåede Viborg-angriber, Anosike Ementa, mener, at han i Viborg FF har fundet sit perfekte match.

Anosike Ementa skifter til Viborg FF
Foto: Viborg FF

Anosike Ementa er ny spiller i Viborg FF.

Det står klart mandag aften, hvor Ementa er blevet præsenteret som Viborgs nye nummer 14 i spillertruppen.

Med skiftet fra AaB til Viborg vender Ementa således tilbage til den bedste danske fodboldrække. Og det ser han frem til, da han mener, at han i Viborg FF har fundet sit perfekte match.

I et interview til Viborg FF’s hjemmeside fortæller Ementa, at han allerede nu føler stor tiltro fra klubbens side, og at han ser frem til at fortsætte sin udvikling i Kløverklubben,

– Jeg er rigtig glad for at være her og tror på, at det er det perfekte match. Viborg er en spændende klub, der har givet udtryk for, at de tror på mig, og jeg glæder mig meget til at fortsætte min udvikling her.

– Det bliver spændende at komme i gang her, lære spillestilen at kende og komme ind på holdet, og min ambition er, at jeg skal udvikle mig godt, hjælpe holdet og forhåbentlig blive en fast del af det hele. Jeg ved jo, at Viborg er et svært hold at spille imod, så nu bliver det godt at komme ind på holdet og lære drengene at kende, siger Ementa.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Også for Viborg FF’s sportschef, Mads Agesen, er der stor glæde at spore i forbindelse med købet af Anosike Ementa.

– I Ementa får vi en spændende og meget sulten, ung angriber med nogle helt åbenlyse spidskompetencer med sin unikke fysiske pakke, og som type vil han passe godt ind til vores spillestil. Det er en spiller, vi har holdt øje med længe, og vi tror på, at han kan blive en god tilføjelse til vores trup.

– Han er kun lige fyldt 21 år og har stadig en masse udviklingsområder, men vi ser et meget spændende potentiale. Han mangler at blive forløst som målscorer, og det har vi en stor tro på, at vi kan hjælpe med i vores miljø, siger Agesen.

Anosike Ementa skifter til Viborg FF på en kontrakt, der gælder frem til sommeren 2026. Han nåede at spille 37 førsteholdskampe i AaB, hvor han dog primært gjorde sig som indskifter.

Viborg sportschef: Vi sælger ikke nogen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P