3F Superligaen

Bekræftet: FC Fredericia lejer ung FC Midtjylland-stopper

FC Midtjylland og FC Fredericia er blevet enige om en lejeaftale, der sender en ung FCM-stopper en tur til Fredericia i den kommende sæson.

Mikkel Fischer udlejes til FC Fredericia
Foto: fcm.dk

Det er endnu ikke blevet til en officiel kamp for FC Midtjyllands førstehold for den 19-årige stopper, Mikkel Fischer.

Og det kommer med al sandsynlighed heller ikke til at ske i den kommende sæson.

Førsteholdsdebuten i FC Midtjylland må således lade vente på sig i endnu et år. Det står klart, da FC Midtjylland mandag eftermiddag kan fortælle, at man har udlejet Mikkel Fischer for hele den kommende sæson.

Mikkel Fischer, som har været en profil for FC Midtjyllands ældste akademihold i den forgangne sæson, får således en kærkommen mulighed for seniorerfaring i den næstbedste danske fodboldrække, NordicBet Ligaen, hvor han skal tørne ud for FC Fredericia frem til næste sommer.

Og det glæder FC Midtjyllands sportschef, Svend Graversen, der håber, at Fischer vil fortsætte sin udvikling og blive en profil for FC Fredericia. Det fortæller han til klubbens hjemmeside.

– Vi har over længere tid haft et godt samarbejde med FC Fredericia, som spiller god fodbold og ligger godt til i 1. division. Vi er sikre på, at Fischer kan løfte sit spil og fortsætte sin udvikling i deres seniorsetup, hvor han samtidig vil få den nødvendige og værdifulde førsteholdserfaring.

– Han har niveauet til at blive en profil i rækken, og vi ser frem til at følge ham tæt i den kommende sæson, siger sportschef Svend Graversen.

Følg Campo på Facebook

Mikkel Fischer kom til FC Midtjylland fra FC Skanderborg som U14-spiller og har sidenhen arbejdet sig op gennem klubbens akademi.

I foråret underskrev han en femårig kontraktforlængelse med den begrundelse, at man så ham som et lovende talent for fremtiden i det centrale forsvar.

Foruden en række ungdomskampe for FC Midtjylland står Mikkel Fischer ligeledes noteret for optrædener på det danske U16-, U18- og U19-landshold.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P