OB ødelagde Viborg i jydernes første test

Der var ikke den store tvivl om resultatet, da OB søndag ved middagstid slog superligakonkurrenterne fra Viborg.

Superligaklubben OB slog i sikker stil konkurrenterne fra Viborg i viborgensernes første træningskamp.

Den var sæsonens anden træningskamp for OB og den første for Viborg.

Om det var afgørende er vanskeligt at sige, men i hvert fald var det fynske hjemmehold de gæstende jyder ganske overlegne søndag middag.

Hele 4-0 blev det til for hjemmeholdet på et solbeskinnet og ganske velbesøgt Nature Energy Park i Odense.

Allerede efter ni minutters spil blev den nye OB’er, sierreleonske Mohamed Buya Turay, sendt alene igennem med Viborg-målmand Lucas Lund, som elegant blev rundet, og så stod der 1-0.

I første halvlegs overtid var Buya Turay igen på spil, men hans flade indlæg blev clearet i Viborg-forsvaret. Clearingen blev dog opsnappet af Emmanuel Sabbi, der med et par smarte træk lagde bolden til rette for sig selv og sendte et langskud i mål til en 2-0-føring.

OB bekræfter: Frøkjær tæt på udenlandsk klub

I anden halvleg stod der Charly Nouck Horneman på tingene for hjemmeholdet, for efter 12 minutters spil havde han gjort det til 4-0.

Først opsnappede den 19-årige angriber selv bolden på egen banehalvdel, og efter et løb på over en halv banehalvdel lagde han uden de store problemer – og uden meget pres fra Viborg-forsvaret – bolden ind til 3-0.

Nogenlunde samme opskrift blev brugt efter 11 minutters spil, da Viborg-forsvaret igen undervurderede Hornemans fart på venstrekanten og i stedet inviterede ham ind i banen, hvor han iskoldt gjorde det til slutresultatet 4-0.