3F Superligaen

OB bekræfter: Frøkjær tæt på udenlandsk klub

Superligaklubben OB bekræfter nu, at de har givet Mads Frøkjær lov til at besøge en udenlandsk klub med henblik på et klubskifte.

Superligaklubben OB har givet Mads Frøkjær fir til at besøge en udenlandsk klub med henblik på et klubskifte.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Når OB senere søndag møder Viborg i en træningskamp bliver det uden Mads Frøkjær i truppen.

Den 23-årige OB’er har nemlig fået fri for at besøge en udenlandsk klub med henblik på et klubskifte. Det skriver den fynske klub søndag formiddag.

– Mads har fået lov til at besøge en klub, da vi er i forhandlinger om en transfer. Hvis der sker en ændring i vores spillertrup, vil det blive kommunikeret ud via OB’s egne kanaler, når aftalerne er underskrevet, siger Björn Wesström, der er fodbolddirektør i OB.

OB skriver ikke selv noget om, hvilken udenlandsk klub der er tale om, men på rygteplan er Frøkjær blevet sat i forbindelse med Championship-klubben Preston North End.

Mads Frøkjær står indtil videre noteret 18 mål i 120 kampe for OB, men flere lader det altså ikke umiddelbart til at blive til.

Ifølge Sport Fyn er der tale om en transfer, der vil indbringe OB på den gode side af 10 millioner kroner.

Medie: Jens Jakob Thomasen tygger på tilbud fra topklub

Mads Frøkjær har været i OB siden 2014, hvor han kom til fra Efterskolerne ved Nyborg. Tidligere har han spillet i både Hvidovre og Greve, ligesom han har været forbi talentfabrikken Rosenhøj.

I Preston bliver Mads Frøkjær holdkammerater med Emil Riis, der så småt ventes tilbage fra en korsbåndsskade, når sæsonen for Prestons vedkommende starter med en udekamp mod Bristol City den 5. august.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P