Medie: FCN og Anderlecht kæmper om egyptisk landsholdsspiller

Der kan være endnu en egypter på vej til den danske Superliga, da FC Nordsjælland meldes interesseret i 22-årige Ibrahim Adel.

FC Nordsjælland og Anderlecht er blandt de klubber, der lige nu kæmper om den egyptiske angriber Ibrahim Adel.
Foto: Amr Abdallah Dalsh/Reuters/Ritzau Scanpix

Han har tiltrukket sig opmærksomhed, efter han trods Egyptens finalenederlag til Marokko blev kåret som turneringens spiller.

22-årige Ibrahim Adel er ifølge transferjournalist, Fabrizio Romano, jagtet af flere klubber herunder danske FC Nordsjælland og den belgiske danskerklub Anderlecht.

Adel spillede samtlige minutter for det egyptiske U23-landshold ved U23 Africa Cup, hvor Egypten lørdag aften tabte finalen til Marokko efter forlænget spilletid.

Adel spiller i dag for den egyptiske klub, Pyramids FC, der med tre kampe tilbage af sæsonen er toer i den egyptiske Premier League.

Dermed kan der være endnu en egyptisk spiller på vej til den danske Superliga, hvor FC Midtjylland allerede i vinter hentede landsmanden Emam Ashour.

Mohamed Zidan var den første egypter i den danske Superliga, da han fra 2000 til 2003 spillede for AB og fra 2003 til 2004 for FC Midtjylland.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P