Premier League

Everton forlænger med hjemvendt reservemålmand

Premier League-klubben Everton har netop forlænget kontrakten med reservemålmand Joao Virginia.

Everton har netop forlænget kontrakten med reservemålmand João Virgínia, der nu vil være i Premier League-klubben til 2025.
Foto: Everton FC

Efter et år på leje hos hollandske Cambuur, vender portugisiske João Virgínia nu hjem til Everton til en formodet ny rolle.

Trods at have været i klubben i fem år er det nemlig blot blevet til i alt tre optrædener for den 23-årige portugiser, som nu forlænger sin kontrakt i Everton til sommeren 2025.

Everton har denne sommer sagt farvel til reservemålmand Asmir Begovic, og dermed er pladsen bag Jordan Pickford i Everton-målet nu en kamp mellem Virgínia og 39-årige Andy Lonergan.

– Jeg er virkelig glad for at være i Everton, og det er et stort øjeblik for mig og min familie at underskrive denne nye kontrakt. Det er dejligt at være tilbage på Finch Farm (Evertons træningsanlæg, red.), og jeg ser frem til sæsonen.

– Der er sket en del ændringer, efter jeg var udelejet i sidste sæson. Der er nye spillere og en ny manager, så det føles som en frisk start. Jeg vil gerne spille mere og mere. I en stor klub som Everton er det selvfølgelig et skridt op, men den udfordring tager jeg gerne.

Aldrende Everton-anfører forlænger

– Målmandsgruppen er virkelig god, og vi har erfaring med [Jordan] Pickford og [Andy] Lonergan. Jeg ser frem til at arbejde med de, lyder det fra João Virgínia.

Everton forlængede tidligere på måneden Andy Lonergans kontrakt, så Evertons målmænd nu har kontrakt til 2024 (Lonergan), 2025 (Virginia) og 2027 (Pickford).

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P