3F Superligaen

Bekræftet: Slimane ikke med Brøndby på træningslejr – undersøger konkrete muligheder for skifte

Brøndby IF-truppen tager lørdag til Wales, hvor holdet skal på træningslejr. Med i flyet er Anis Ben Slimane dog ikke, da en mulig transfer bliver undersøgt nærmere.

Sheffield United henter Anis Ben Slimane
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix.

Der har noget tid verseret flere rygter om et skifte væk for Brøndby-profilen Anis Ben Slimane.

Lørdag kan der lægges yderligere brænde på, da Brøndby IF oplyser, at midtbanespilleren bliver hjemme fra klubbens træningslejr i Storbritannien.

Det skyldes, at Slimane og klubben er i gang med at afdække konkrete muligheder for en transfer, lyder det fra klubben på sin hjemmeside.

Brøndby nævner ikke navne på de klubber, der er tale om. Men ifølge BT drejer det sig om Premier League-klubben Sheffield United, der angiveligt skal være klar til at betale 20 millioner kroner for den 22-årige tunesiske landsholdsspiller samt en stor videresalgsklausul.

Kontrakten mellem Anis Ben Slimane og Brøndby IF udløber til sommer næste år, så hvis klubben fra Vestegnen skal have penge ind på en transfer, er en transfer nu muligvis sidste mulighed.

Medie: Premier League-interesse for Slimane

Mens Brøndby-profilen altså bliver hjemme er resten af Brøndby-truppen bestående af 30 spillere rejst til Storbritannien på træningslejr. Her venter der over de næste dage to testkampe. Først mod Swansea City og siden Crystal Palace.

Herunder kan du se eller gense Brøndbys 10 bedste mål fra sidste sæson:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P