3F Superligaen

Tæt på FCM: Park Ji-sung anbefalede landsmand at skifte til Danmark

Sydkoreanske Cho Kyu-seong nærmer sig angiveligt et skifte til FC Midtjylland, og det skyldes ikke mindst en tidligere Manchester United-profil.

Den tidligere Manchester United-spiller, Park Ji-sung, har anbefalet landsmanden, Cho Kyu-seong, at skifte til FC Midtjylland.
Foto: Kai Pfaffenbach/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han kan blive den bare anden sydkoreaner i den danske Superliga.

Cho Gue-sung er ifølge sydkoreanske medier bare formaliteter fra at kunne kalde sig FC Midtjylland-spiller, og det er til trods for, at den 25-årige angriber har haft markant interesse fra Storbritannien.

Den sydkoreanske landsholdsspiller talte angiveligt med både Watford, Blackburn og Leicester, men nu har han ifølge sin agent valgt FC Midtjylland i stedet.

Cho Gue-sung spiller lige nu for Jeonbuk Hyundai i hjemlandet, men et skifte til Danmark kan altså være op over.

– FC Midtjylland kom med et tilbud for halvanden måned siden. På det tidspunkt havde jeg kontakt med adskillige klubber, og jeg var overbevist om, at vi kunne finde en bedre klub, så vi afviste.

– Efterfølgende kontaktede FC Midtjylland Jeonbuk igennem direktør Park Ji-sung, og transfersummen, som også blev omtalt i lokale medier, var den bedste løsning for Jeonbuk. Det lader også til, at Cho Gue-sung fik en god idé om at tage til Danmark efter at have snakket med direktør Park Ji-sung, lyder det ifølge Sports Seoul fra agenten Yoon Ki-young.

Officielt: FCM henter profil på permanent aftale

Ifølge det sydkoreanske medie betaler FC Midtjylland 2,6 millioner pund – 22,7 millioner kroner, for Cho Gue-sung, og det er altså angiveligt det beløb, der har fået tilbuddene fra blandt andet Watford og Blackburn til at blegne.

Det faktum at FC Midtjylland er ejet af Matthew Benham, som også ejer Brentford, nævnes også som en grund til at valget er faldet på FC Midtjylland, da skiftet til den jyske klub dermed kan bruges som ‘brohoved’ til større europæiske ligaer.

Det er den tidligere Manchester United-profil, Park Ji-sung, der har anbefalet et skifte til FC Midtjylland. Foto: Magnus D/Wiki Commons.

Cho Gue-sung tiltrak sig stor opmærksomhed ved VM-slutrunden, da han scorede to gange i sydkoreanernes 2-3-nederlag til Ghana. Sydkorea røg ud af VM i ottendedelsfinalen efter et 4-1-nederlag til Brasilien.

Den 189 centimeter høje sydkoreaner står i alt noteret for 55 kampe i den sydkoreanske K League 1, hvor det er blevet til i alt 20 mål.

Jung-Bin Park er i skrivende stund den eneste sydkoreaner, der har spillet i den danske Superliga. Han spillede 22 kampe for Hobro i 2015-16-sæsonen, og i sæsonen efter spillede han 28 kampe for Viborg FF.

Herunder kan du se FC Midtjyllands 10 bedste mål fra den forgangne sæson:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P