Det er ikke mere end 10 år siden, at det var en og samme klub. Torsdag beviste Kolding IF, at de stadig synes det er meget sjovt at slå naboerne fra Vejle Boldklub.

Vejle Logo

De kommer begge fra en sæson, hvor det blev til 20 sejre i 32 kampe.

For både Kolding IF og Vejle Boldklub står den kommende sæson på en ny række, for mens Kolding rykkede fra 2. Division op i NordicBet Ligaen, så er Vejle rykket fra NordicBet Ligaen op i Superligaen.

Torsdag satte de to naboklubber, der fra 2011 til 2013 fungerede som en fusionsklub, hinanden stævne på Autocentralen Park i Kolding, og selvom der altså igen er en række imellem dem, så var det efter en god første halvleg Kolding, der trak sig fra kampen med en 3-1-sejr.

Mikkel Jespersen åbnede scoringen for hjemmeholdet, inden den tidligere Vejle-angriber, Thomas Mikkelsen, mod slutningen af halvlegen gjorde det til 2-0.

I første halvegs overtid gik Vejles Denis Kolinger og Tobias Haahr fejl af hinaden, og så var førstnævnte uheldig med at score selvmål.

OB’er fortsætter lejeophold hos Kolding

Kolding-forsvareren, Christian Vestergaard, der igen i den kommende sæson er lejet hos OB, fik med 20 minutter tilbage af kampen to gule kort på to minutter, og kort efter reducerede Vejle.

Igen var det en spiller med OB-fortid, der kom i fokus, da gambianske Musa Juwara, der på oplæg fra tyske Richard Sukuta-Pasu fik scoret i sin bare anden kamp for Vejle.

Vejle henter kasseret OB-lejesvend

Flere mål blev det ikke til, og dermed kunne Kolding gå fra sæsonens første træningskamp med en sejr, mens Vejle efter tirsdagens nederlag til OB nu har tabt begge sine første to træningskampe før comebacksæsonen i Superligaen.