Premier League

Medie: United har Greenwood-beslutning klar før PL-start

Manchester Uniteds Mason Greenwood møder ikke ind sammen med de øvrige spillere i truppen denne uge, men en afgørelse om hans fremtid ventes inden sæsonstart.

Manchester Uniteds Mason Greenwood møder ikke ind sammen med de øvrige spillere, men en afgørelse om hans fremtid ventes inden sæsonstart.
Foto: Gareth Copley/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han har ikke været i aktion for klubben siden januar 2022.

Hvorvidt Mason Greenwood nogensinde kommer det igen, er der endnu ikke rigtigt nogen klarhed om, men Manchester United menes at træffe en endelig beslutning før Premier League-sæsonen starter den 14. august.

Det skriver bitiske Sky Sports.

Tilbage i februar i år frafaldt den britiske anklagemyndighed sigtelserne mod Mason Greenwood, der havde været sigtet for forsøg på voldtægt, kontrollerende adfærd og overfald.

Umiddelbart efter skrev Manchester United, at klubben på eget initiativ havde igangsat en undersøgelse af sagen, og den ikke ville komme med yderligere kommentarer, før undersøgelsen var tilvejebragt.

Den undersøgelse har nu været igang i 154 dage, men endnu er der altså ikke nyt i sagen.

Ifølge The Athletic har manager Erik ten Hag en del at skulle sige i sagen, og hollænderen menes at være villig til at finde en plads til Greenwood i sin trup.

Vildt rygte: Jose Mourinho vil leje Mason Greenwood i Manchester United

I sidste ende menes beslutningen at ligge hos CEO Richard Arnold i samarbejde med klubejer Joel Glazer.

I Manchester United skulle det anses som en reel mulighed at udleje Mason Greenwood til en udenlandsk klub for på den måde at vejre stemningen i den bredere offentlighed.

Greenwood har været suspenderet i i alt 18 måneder, og i al den tid har han modtaget løn fra Manchester United, der næppe kan fyre angriberen, som ikke er kendt skyldig i noget ulovligt og således ikke har forbrudt sig mod sin kontrakt i den engelske storklub.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P