Premier League

Medie: United forbereder kæmpe bud på Højlund – bliver dyreste dansker nogensinde

Manchester United har et øje rettet skarpt mod Rasmus Højlund og forbereder angiveligt et kæmpe bud på den danske komet.

Manchester United vil gøre Højlund til den dyreste dansker nogensinde.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Der har været flirten mellem dem i en længere periode.

Det er nemlig ikke nogen hemmelighed, at Manchester United leder efter en målfarlig 9’er, og Rasmus Højlund har længe været nævnt som en mulighed for de engelske giganter.

Og nu viser det sig måske, at Manchester United virkelig mener det, når det kommer til et muligt køb af Højlund.

Ifølge det engelske medie The Telegraph skulle Manchester United være i færd med at forberede et bud på godt og vel 50 millioner pund – svarende til cirka 435 millioner pund – for danskeren.

Tidligere meldinger er gået på, at United har fået et bud på cirka 260 millioner kroner afvist af Atalanta, men nu har storklubben altså eftersigende et nyt bud klar, som ifølge The Telegraph nærmer sig Atalantas valuering af Højlund.

Mediet skriver også, at Erik ten Hag angiveligt står mellem Højlund og Frankfurts Randal Kolo Muani, men danskeren er eftersigende førsteprioritet.

Officielt: Atalanta henter tidligere Arsenal-profil som Mæhle-konkurrent

Ender Manchester United med at byde de 435 millioner på Højlund, og accepterer Atalanta buddet, så bliver Højlund den dyrest handlede danske fodboldspiller nogensinde.

I skrivende stund er Joachim Andersen med sit skifte fra Sampdoria til Lyon for 225 millioner kroner den dyreste dansker til dato.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P