Serie A

Inter melder sig ind i kampen om Emil Holm

Italienske Inter melder sig nu angiveligt ind i kampen om den tidligere Sønderjyske-svensker Emil Holm, som også Juventus og Atalanta er interesserede i.

Italienske Inter melder sig nu angiveligt ind i kampen om den tidligere Sønderjyske-svensker Emil Holm, som også Juventus og Atalanta er interesserede i.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Hvis de har fundet popcornene frem i Haderslev, er der ikke noget at sige til det.

Den danske NordicBet Liga-klub solgte for to sæsoner siden svenske Emil Holm til sin daværende søsterklub, Spezia, og i handlen fik danskerne indskrevet en videresalgsklausul.

Tidligere har vedvarende rygter meldt om interesse for Holm fra både Juventus og Atalanta, efter Spezia denne sæson rykkede ned fra Serie A, og nu melder storklubben Inter sig også ind i kampen. Det skriver italienske Calcionews24.

Ifølge italienerne er Inter på udkig efter en erstatning for højrebacken Raoul Bellanova, som klubben i den forgangne sæson havde lejet i Cagliari. Bellanova er dog efterfølgende blevet solgt fra Cagliari til Torino.

I modsætning til Juventus og Atalanta skulle Inter endnu ikke have kontaktet Spezia, som menes at kræve 15 millioner euro – 112 millioner kroner – for Holm.

Medie: Atalanta optrapper jagten på Emil Holm

I Sønderjyske har de tidligere bekræftet, at de har en videresalgsklausul i Holms kontrakt, men hvor meget den procentvis ligger på, vides ikke med sikkerhed.

I visse italienske medier har der været meldt om en videresalgsklausul på hele 30 procent. Hvis det er sandt, vil de i Haderslev næppe have noget imod, hvis de tre italienske storklubber byder hinanden op i jagten på den 23-årige svensker.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P