Mount får ikonisk trøjenummer i United: Kan ikke vente med at jagte trofæer

Mason Mount blev ved middagstid præsenteret som ny Manchester United-spiller, og den nu tidligere Chelsea-profil kommer til at bære det ikoniske nummer 7 på ryggen.

Mason Mount glæder sig til det næste skridt i sin karriere, hvor han skal tørne ud for Manchester United på Old Trafford.
Foto: Manchester United FC

Andre har prøvet og fejlet, men nu er det Mason Mounts tur.

Den 24-årige midtbanespiller har fået trøjenummer 7 i Manchester United, et nummer der tidligere er blevet båret af klublegender som Bobby Charlton, George Best, Denis Law, Bryan Robson, Eric Cantona og David Beckham.

Den nye dreng i klassen glæder sig til at slutte sig til sine nye holdkammerater, selvom det også er en smule vemodigt at forlade den klub, som han på det nærmeste er blevet født ind i.

– Det er aldrig nemt at forlade klubben, som man er vokset op i, men Manchester United vil give mig en spændende ny udfordring i den næste fase af min karriere. Efter at have konkurreret mod dem ved jeg præcis, hvor stærk en trup det er, jeg slutter mig til, og jeg kan ikke vente med at være en del af denne gruppes jagt på store trofæer.

Foto: Manchester United FC

– Alle kan se, at klubben har taget store skridt frem under Erik ten Hag. Efter at have mødtes med manageren og diskuteret hans planer kunne jeg ikke være mere spændt på den kommende sæson, og jeg er klar til det hårde arbejde, som der forventes her.

– Jeg er voldsomt ambitiøs; Jeg ved, hvor fantastisk det føles at vinde store trofæer, og hvad der kræves for at gøre det. Det vil jeg give alt for at opleve igen i Manchester United, lyder det fra Mason Mount.

Officielt: Mason Mount er ny Manchester United-spiller

Også i Manchester United er der stor tilfredshed med tilføjelsen, der er den første i klubben denne sommer.

– Mason er en ekstremt intelligent fodboldspiller med så mange fantastiske tekniske kvaliteter, som vil tilføje noget markant til vores trup.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Vi har beundret hans talent i lang tid, så vi er lykkelige over, at han har valgt at tage sine næste skridt i karrieren her på Old Trafford. Hans spillestil og egenskaber passer perfekt til denne trup, og vi tror alle på, at han kun vil blive bedre ved at arbejde med Erik ten Hag og dennes stab.

– Mason er selv en verdensklassespiller, men han har også evnen til at forbedre spillere omkring sig igennem sin spilintelligens og taktiske årvågenhed. Vi var i særdeleshed imponeret over hans ønske om at komme til United og hans tørst efter mere succes, lyder det fra Manchester Uniteds fodbolddirektør John Murtough.

Cristiano Ronaldo bar i begge sine omgange i Manchester United det ikoniske nummer 7 på ryggen. Imellem hans to perioder i klubben blev rygnummeret båret med markant mere sparsom succes af spillere som Michael Owen, Antonio Valencia, Angel Di Maria, Memphis Depay, Alexis Sanchez og Edinson Cavani.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P