Markante fravær da FCK slog Silkeborg i første test

Det var sæsonens første træningskamp for både F.C. København og Silkeborg, da de to superligamandskaber onsdag mødtes på Frederiksberg.

Der var flere markante fravær i FCK-truppen, som onsdag eftermiddag spillede sæsonens første træningskamp til Silkeborg.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Der var flere spørgsmålstegn og særligt to markante lyspunkter, da de danske mestre onsdag åbnede sæsonen 2023-24.

Hjemme på Jens Jessens vej på Frederiksberg tog F.C. København onsdag mod Silkeborg i en kamp, der for begge mandskabers vedkommende var den første træningskamp frem mod sæsonstarten den 22. og 23. juli.

Alexander Lind bragte midtvejs i første halvleg gæsterne foran 0-1, men den føring udlignede U19-spilleren Emil Højlund, der er lillebror til en vis Atalanta-spiller, med et kvarter tilbage, og kort inden slutfløjt gjorde Mamoudou Karamoko det til 2-1 for hjemmeholdet.

Mere bemærkelsesværdigt end resultatet var dog de spillere, F.C. København-cheftræner, Jacob Neestrup, havde udtaget til kampen, eller rettere sagt de spillere, som han ikke havde udtaget.

Hverken Kamil Grabara, Hákon Haraldsson, Khouma Babacar, Diogo Goncalves, Nicolai Boilesen eller David Khocholava var således at finde i mestrenes trup.

Til gengæld var det for københavnerne glædeligt at se Andreas Cornelius tilbage i startopstillingen, ligesom mål af både Emil Højlund og Mamoudou Karamoko selvsagt er en fjer i hatten.

F.C. Københavns startopstilling:

Andreas Dithmer
Peter Ankersen (Jelert)
Roony Bardghji (Oskarsson)
Victor Claesson (Lerager)
William Clem (Falk)
Andreas Cornelius (Karamoko)
Kevin Diks
Isak B. Johannesson (Jørgensen)
Jordan Larsson (O. Højlund)
Christian Sørensen (E. Højlund)
Denis Vavro (Lund)

Silkeborgs startopstilling:

Nicolai Larsen
Oskar Boesen
Mark Brink
Alexander Busch
Fredrik Carlsen
Anders Klynge
Kasper Kusk
Alexander Lind
Emil Møller
Oliver Sonne
Robin Østrøm

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P