Premier League

Journalist: Arsenal-reserve underskriver langtidskontrakt – afviser tilbud fra flere lande

Ifølge Fabrizio Romano har Arsenal-kanten Reiss Nelson underskrevet en ny aftale med klubben. Han skulle have afvist interesse fra flere lande.

Premier League-holdet Arsenal har angiveligt forlænget med Reiss Nelson.
David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Reiss Nelson spillede kun 201 minutter for Arsenal i Premier League.

De minutter var spredt over 11 kampe, hvor ingen af dem var fra start. Han leverede dog stadig tre mål og to assists, og det bliver nu belønnet.

Ifølge Fabrizio Romano har 23-årige Nelson nemlig underskrevet en ny kontrakt med klubben, der varer indtil sommeren 2027.

Samtidig skriver han, at spilleren selv skulle have afvist flere tilbud fra Italien, Frankrig og England til fordel for at blive hos London-klubben.

Romano skriver ikke hvilke klubber, der er tale om, men Reiss Nelson har tidligere været sat i forbindelse med et skifte til blandt andre Newcastle, der er i gang med at opruste til en sæson med Champions League på programmet.

Reiss Nelson har spillet 66 kampe i Arsenal-trøjen i alt med syv mål og syv oplæg til følge. Han har tidligere været udlejet til både Hoffenheim og Feyenoord.

Herunder kan du se, da Reiss Nelson sidst i oktober kom på banen for Arsenal og gjorde det helt onde ved Nottingham Forest med to scoringer:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P