3F Superligaen

Hvidovre lejer AaB-angriber

Selvom Marco Ramkilde i den forgangne sæson var med til at rykke ned i NordicBet Ligaen, så skal han alligevel spille i Superligaen efter ferien.

Superligaoprykkerne Hvidovre har lejet angriberen Marco Ramkilde hos superliganedrykkerne fra AaB for resten af sæsonen.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Også i den kommende sæson kan AaB-ejede Marco Ramkilde skrive ‘superligaspiller’ på sit cv.

Den 25-årige angriber er blevet udlejet fra AaB til superligaoprykkerne fra Hvidovre IF.

– For mig er lejeopholdet i Hvidovre en god mulighed. Jeg håber, at jeg kan få nye impulser og forhåbentlig noget mere spilletid, end jeg havde udsigt til i AaB i den kommende sæson. Jeg tror på, at det er det rigtige for min udvikling, så jeg om et år står det bedst mulige sted, lyder det fra Ramkilde.

I den forgangne sæson blev det til i alt 20 superligakampe og to mål for den nordjyske angriber, og med stor konkurrence om pladsen i angrebet hos AaB, giver det mening nu at udleje Ramkilde.

– Marco opnåede ikke så meget spilletid i foråret, og derfor er vi i fællesskab blevet enige om, at det giver god mening at udleje Marco, hvilket kan bidrage til mere erfaring og en fortsat udvikling.

– Derfor har vi takket ja til henvendelsen fra Hvidovre, og vi ser frem til at følge Marco i den kommende sæson, siger sportsdirektør Ole Jan Kappmeier.

Marco Ramkilde har spillet i AaB, siden han kom til klubben fra Aalborg KFUM som U11-spiller. Siden da har han været en tur forbi Queens Park Rangers’ u21-mandskab, men i september 2022 vendte han hjem til AaB.

Ramkilde har kontrakt i AaB til udgangen af 2025.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P