Efter under en måned i klubben – Viborg forfremmer U19-cheftræner

Han kom til klubben for under en måned siden for at blive ny U19-cheftræner, men nu bliver Markus Uglebjerg i stedet en del af Jacob Friis' superligastab.

Efter under en måned i klubben har Viborg FF valgt at forfremme 24-årige Markus Uglebjerg til assistenttræner på superligaholdet.
Foto: Viborg FF

Han må have taget klubben med storm.

Siden sit skifte fra rollen som assistenttræner hos FC Helsingør til rollen som U19-cheftræner i Viborg FF er der gået præcis 27 dage.

Nu træder bare 24-årige Markus Uglebjerg i stedet ind i rollen som assistenttræner for Jacob Friis på Viborgs superligamandskab, hvor han skal have særligt fokus på standardsituationer.

– Vi har søgt efter at styrke vores trænerteam yderligere med en specialist omkring dødbolde. Der har været et bredt felt af både danske og udenlandske kandidater, men da Markus kom ind i billedet, så var vi ikke i tvivl om, at det skal være ham. Han er en meget talentfuld og dedikeret træner, der er meget nysgerrig på de små detaljer i spillet og har et stort engagement for dødbolde, så vi ser frem til, at han nu bliver en del af vores førsteholdsstab.

-Han fuldender nu et meget stærkt og kompetent trænerteam omkring 3F Superliga-truppen, og med de ekstra ressourcer, så får vi nu endnu bedre mulighed for udvikling af både holdet og den enkelte spiller, siger sportschef Mads Agesen.

Uglebjerg har foruden FC Helsingør en fortid i ungdomsafdelingen i OB, og selvom han glæder sig til sin nye rolle, så er der også en flig af ærgrelse.

Viborg sportschef: Vi sælger ikke nogen

– Jeg er selvfølgelig glad og stolt over at få muligheden for at blive en del af et rigtig stærkt setup omkring Superliga-holdet. Standardsituationer er et spændende område at arbejde med for mig, og det er et vigtigt fokus her i klubben, hvor vi tror på, at det kan give os nogle ekstra point ved at arbejde fokuseret med det. Jeg er meget analytisk i min tilgang og nørdet omkring de små detaljer, så jeg glæder mig meget til at komme i gang med arbejdet og bidrage med mine kompetencer.

Officielt: Viborg forlænger med Jacob Friis

-Samtidig er jeg også ærgerlig over, at det blev så kort tid i VFF Talent, hvor der også er et spændende projekt i gang, men muligheden for at blive en del af førsteholdsstaben var for stor at sige nej til. Jeg har en stor kærlighed for talentudvikling, så jeg kommer helt sikkert stadig til at følge nysgerrigt med, siger Markus Uglebjerg.

Rollen som U19-cheftræner overtages midlertidigt af Martin Simonsen, der har været assistent under Uglebjerg.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P