International Fodbold

Ancelotti overtager som brasiliansk landstræner ved Copa America

Når Copa America den 20. juni 2024 sparkes igang i USA, bliver det for det brasilianske landshold med Carlo Ancelotti som landstræner.

Den nuværende Real Madrid cheftræner, Carlo Ancelotti, overtager det brasilianske landshold fra og med juni 2024, bekræfter præsidenten.
Foto: Violeta Santos Moura/Valdebebas/Ritzau Scanpix

Carlo Ancelotti kommer til at færdiggøre sin kontrakt i Real Madrid, men straks efter overtager han rollen som ny brasiliansk landstræner.

Ancelotti har kontrakt i Real Madrid til og med juni 2024, men da den spanske storklub og resten af holdene i LaLiga spiller 38. og sidste runde den 26. maj 2024, kan Ancelotti straks efter rejse mod Sydamerika.

Indtil da vil det være den nuværende Fluminense-træner, Fernando Diniz, der midlertidigt varetager rollens om landstræner.

Det bekræfter den brasilianske fodboldpræsident Ednaldo Rodrigues.

– Der er mange gode trænere i Brasilien, og Diniz er en af dem. Hans innovative tilgang gik op for mig, da han arbejde for Audax (chilensk fodboldklub, red.). Senere var han forbi andre klubber og fastholdt den samme spilfilosofi uden hele tiden at ændre den.

– Han har altid fulgt den samme metode, og jeg kunne virkelig lide hans nyskabelse og hans taktiske formåen. Hans spilstil er forholdsvis lig den træner, som vil tage over til Copa América, Ancelotti. De to har nærmest den samme tilgang til spillet, siger Ednaldo Rodrigues ifølge AS.

Brasilien starter kvalifikationen frem mod VM 2026 i september, og her vil det altså være Diniz, der sideløbende med sit trænerjob i Fluminense, starter kvalifikationen for Brasilien.

Endnu har hverken Real Madrid eller Carlo Ancelotti bekræftet skiftet.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P