3F Superligaen

Ny AGF-angriber havde samtaler med Uwe og Stig: De var ivrige

Janni Serra fortæller efter skiftet til AGF, at klubbens sportsdirektør og cheftræner virkede ivrige efter at hente ham - noget, som har været vigtigt for ham.

Stig Inge Bjørnebye er glad for at det er lykkes AGF at lokke den tyske angriber Janni Serra til Superligaen.
Foto: AGF

Tilværelsen kan hurtigt ændre sig som professionel fodboldspiller.

Efter at have tilbragt hele sin karriere i Tyskland, satte Janni Serra sent mandag aften sin underskrift på en kontrakt med AGF. Tirsdag formiddag trænede han med sine nye holdkammerater.

Den 25-årige tysker fortæller i forbindelse med skiftet, at det særligt var samtalerne med AGF’s cheftræner og sportsdirektør, Uwe Rösler og Stig Inge Bjørnebye, som lokkede ham fra hjemlandet til Aarhus.

– Jeg har haft en del samtaler med Uwe og med Stig, hvor de har fortalt om klubbens planer og ambitioner og givet udtryk for, at de meget gerne ville have mig til klubben.

– De har været meget ivrige og overbevisende, og det har været vigtigt for mig at mærke deres interesse. Derfor er jeg også glad for, at det hele nu er faldet på plads, og jeg ser frem til at spille for klubbens fans, som jeg har hørt meget godt om, siger Janni Serra til AGF’s hjemmeside.

Janni Serra har en fortid hos prominente klubber som Hannover 96 og Borussia Dortmund, mens han senest har opholdt sig i Holstein-Kiel og Arminia Bielefeld.

– Jeg er en klassisk 9’er, der er meget bevægelig i boksen, kommer frem til chancer og scorer mål. Men jeg står ikke kun i boksen og venter på indlæg. Jeg deltager også i opspillet, fungerer som opspilsstation og er med til at sætte angrebene, fortæller han om sine egne færdigheder.

AGF bekræfter forhandlinger om Bisseck

Janni Serra står i alt noteret for 47 mål og 15 assists på tværs af den tyske Bundesliga, 2. Bundesliga og DFB Pokalen.

Han måler 1,93 meter høj og er kommet til AGF på en fri transfer.

I videoen nedenfor kan du se Janni Serras tre mål i Bundesligaen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P