Premier League

Officielt: Mads Juel Andersen skriver med Premier League-oprykkere

Den 25-årige dansker, Mads Juel Andersen, skal fra august spille Premier League. Han har netop skiftet Barnsley ud med oprykkerne Luton.

Den 25-årige danske midterforsvarer, Mads Juel Andersen, har skrevet kontrakt med Premier League-oprykkerne fra Luton Town.
Foto: Luton Town

Efter fire år og en rolle som anfører i Barnsley, tager Mads Juel Andersen nu et kæmpe skridt op ad karrierestigen.

Den 25-årige dansker har skrevet under på en kontrakt med Premier League-oprykkerne fra Luton Town.

– Det føles rigtig, rigtig godt. Jeg er virkelig glad, og jeg glæder mig virkelig til dette næste kapitel i mit liv i Luton, lyder det fra Mads Juel Andersen.

– Jeg er virkelig glad. Det er en drøm, der går i opfyldelse. Da jeg i sin tid skiftede fra Brøndby til et mindre hold i den samme liga (AC Horsens, red.) talte min far og jeg sammen og sagde; ‘om halvandet år, skifter jeg til The Championship’, og det var præcis hvad der skete, siger Mads Juel Andersen.

Foto: Luton Town

Luton-manager om Mads Juel: Han vil på landsholdet

– I den periode skrev jeg ‘Premier League’ på et stykke papir og hængte det op på køleskabet. Jeg glemte det fuldstændig, indtil min familie sagde til mig; ‘Du satte det på køleskabet!’, så det er også et stolt øjeblik for dem.

Mads Juel Andersen har været ungdomsspiller i Brøndby, og efter et års udleje til HB Køge, skiftede han i januar 2018 til AC Horsens.

I den østjyske klub spillede han kun i halvanden sæson, inden Barnsley angiveligt betalte 7,5 millioner kroner for midterforsvareren.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P