Serie A

Medie: Kjær kan forlænge i Milano – skal tage over efter Zlatan

Selvom han fylder 35 til marts, så er der en god sandsynlighed for, at Simon Kjær forlænger sin kontrakt i AC Milan, hvor han kan tage over fra Zlatan Ibrahimovic.

AC Milans danske forsvarsspiller, Simon Kjær, kan forlænge sin kontrakt i klubben og blive leder efter Zlatan Ibrahimovic.
Foto: Jennifer Lorenzini/Reuters/Ritzau Scanpix

Han har ét år tilbage af sin nuværende kontrakt, men Zlatan Ibrahimovic’ pension kan bane vejen for en forlængelse.

Ifølge italienske Tuttosport ser ledelsen i AC Milan Simon Kjær som et ‘referencepunkt’ i truppen, og de vil derfor lade den ene skandinav tage over efter den anden som leder i klubben.

Det kan ende med at kaste en étårig kontraktforlængelse af sig for den erfarne dansker allerede denne sommer.

Simon Kjær har spillet i AC Milan siden januar 2020, og med undtagelse af franske Olivier Giroud er Kjær med sine 34 år den ældste spiller i AC Milan-truppen.

Efter første et halvt år på leje blev Simon Kjærs kontrakt i AC Milan i september 2020 gjort permanent. I oktober 2021 blev hans kontrakt forlænget, så den nu står til at udløbe 1. juli 2024. Til den tid vil Simon Kjær være fyldt 35.

Med fuld tid i 1-1-kampen mod Slovenien i juni spillede Simon Kjær sig op på i alt 126 landskampe. Dermed ligger han side om side med Dennis Rommedahl som den spiller, der har spillet næstflest landskampe for Danmark. Han har tre kampe op til rekordholderen Peter Schmeichel, der står noteret for 129 landskampe.

Hos AC Milan har han spillet 96 kampe, og dermed er Milano-klubben faktisk den klub, som Kjær har flest officielle kampe for.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P