Serie A

Medie: Inter vil presse Chelsea – Lukaku til spotpris

Inter ventes i denne uge at købe Romelu Lukaku fri af Chelsea, og englænderne er angiveligt klar til at indkassere et enormt tab på den belgiske angriber.

Romelu Lukaku forventer at skifte permanent til Inter fra Chelsea, og italienerne får den belgiske angriber til spotpris.
Foto: Yves Herman/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Inter solgte i august 2021 Romelu Lukaku til Chelsea for 843 millioner kroner.

Nu vil de købe ham tilbage for lidt mere end en fjerdedel af den pris. Det skriver La Gazzetta dello Sport.

Lukaku er i øjeblikket på Sadinien, hvor han træner med sin personlige træner for at stå helt skarpt, når Inter truppen samles den 13. juli frem mod den kommende sæson.

Siden lørdag har Lukaku dog officielt været Chelsea spiller igen, men der er ikke for alvor nogen, der forventer, at Lukaku overhovedet når at returnere til London-klubben.

Chelsea menes at kræve 40 millioner euro for Lukaku, men Inter menes at have gode kort på hånden, og italienerne vil angiveligt kun betale 30 millioner euro for den 30-årige belgier.

Lukaku åbner op om ‘karrierens sværeste periode’: Jeg skuffede mit land

Endnu er der ikke kontakt mellem de to klubber, og for Inters vedkommende skyldes det, at de først skal have solgt Marcelo Brozovic til Saudi Arabien.

Pengene, Inter får for Brozovic, skal så skydes direkte til Chelsea.

Chelsea menes ikke at være villige til at udleje Lukaku igen, men en sådan aftale, kan der ifølge La Gazzetta dello Sport alligevel blive tale om. Det vil i så fald være en lejeaftale med en indbygget købsobligation. På den måde slipper Inter for at lade handlen indgår i regnskabsåret 2023-24.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P