Premier League

Luton-manager om Mads Juel: Han vil på landsholdet

Selvom skiftet til Premier League selvsagt er en drøm, der går i opfyldelse for Mads Juel Andersen, så kan skiftet til Luton også være med til at bringe ham tættere på det danske landshold.

Luton Manager Rob Edwards fortæller at Mads Juel Andersen er fast opsat på at komme på det danske landshold.
Foto: Luton Town

Der er store ambitioner, og de ambitioner har nu været med til at sende Mads Juel Andersen i Premier League.

Den 25-årige dansker har sikret sig en kontrakt med oprykkerne fra Luton, og selvom han dermed snart får sat flueben ved et af sine største karrieremål, så håber den danske midterforsvarer også, at skiftet kan bane vejen for endnu et andet af hans store mål

Det fortæller Luton-manager Rob Edwards.

– Han er en virkelig god person, og da jeg talte med ham stod det klart, at han er ambitiøs i forhold til at spille i Premier League og meget drevet og beslutsom i forhold til at komme på landsholdet, men først og fremmest er han fast besluttet på at komme på vores hold, få spilletid og spille regelmæssigt, lyder det fra Luton-manager Rob Edwards.

Foto: Luton Town

Selvom Mads Juel Andersen nærmest udelukkende har spillet i det centrale forsvar, så kan han dække flere pladser, og det har været medvirkende til, at Luton nu har hentet ham til Kenilworth Road.

– Han kan spille for os på alle pladser i forsvaret. Han er en virkelig dygtig forsvarer, som elsker at forsvare, og det elsker vi, når vores [spillere] gør. Han kan spille, og så er der plads til at vokse, som der skal være hos alle, som vi henter til [..] Han bringer virkelig høj kvalitet og konkurrence til positionen.

Officielt: Mads Juel Andersen skriver med Premier League-oprykkere

– Jeg er virkelig glad for at have fået Mads med ombord. Han har længe været på listen hos vores rekrutteringsfolk. Vi har holdt meget øje med ham i sidste sæson, og han har præsteret rigtig godt og meget kontinuerligt i en lang periode i engelsk fodbold, lyder det fra Edwards.

Luton starter sin første sæson i Premier League med en udekamp mod Brighton den 8. august.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P