3F Superligaen

AGF bekræfter forhandlinger om Bisseck

Superligaklubben AGF bekræfter nu i en kortfattet fondsbørsmeddelelse, at de forhandler om et salg af forsvarsprofilen Yann Aurel Bisseck.

Yann Bisseck ankommet i Milano
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Det har været oppe over længe, men nu nærmer målstregen sig.

AGF A/S, som er selskabet bag superligaklubben, ligger i forhandlinger med Serie A-klubben inter.

I meddelelsen bekræfter AGF, at der vil være tale om et salg på 52 millioner kroner, da det er det, Bissecks frikøbsklausul lyder på. Et beløb AGF ellers ikke tidligere har villet bekræfte.

AGF betalte angiveligt fem millioner kroner, da de i juli 2022 købte Bisseck fri af FC Köln.

Dermed står Aarhus-klubben også til lidt af en økonomisk indsprøjtning, når skiftet går endeligt igennem, selvom det næppe bliver alle millioner, der går direkte til AGF.

Det tyske medie, Express, kunne i sidste måned melde om, at FC Köln har sikret sig en videresalgsklausul, som vil indbringe den tyske bundesligaklub en bid af kagen. Klausulen kan du læse mere om her:

Medie: Klausul kan koste AGF millioner i Bisseck-salg

Med mandagens fondsbørsmeddelelse har Yann Aurel Bisseck formentlig spillet sin sidste kamp for AGF. I alt blev det til 68 officielle kampe med seks mål til følge for den stærke tysker.

Hans mål mod Lyngby den 15. august 2022 blev kåret som årets mål i Superligaen i 2022-23-sæsonen. Du kan se målet herunder:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P