Premier League

Vildt rygte: Jose Mourinho vil leje Mason Greenwood i Manchester United

Mason Greenwoods fremtid har der været spekuleret meget over, efter at angriberen blev anklaget for vold og voldtægtsforsøg. Nu kan Jose Mourinho være med til at sætte skub i karrieren igen.

Jose Mourinho er klar til at hente Mason Greenwood på en lejeaftale.
Scanpix / Odd ANDERSEN / AFP

I januar 2022 blev Mason Greenwood suspenderet af Manchester United, og siden er det ikke blevet til én eneste fodboldkamp.

Men Greenwood kan være på vej til et overraskende comeback.

Kantspilleren blev sidste år sigtet for vold og voldtægt mod sin tidligere kæreste, men i februar i år blev sagen droppet af anklageren. Det er stadig usikkert, hvad der skal ske med Greenwoods karriere, og Manchester United har endnu ikke meldt noget ud.

Nu skriver den engelske avis The Sun, at AS Roma og Jose Mourinho angiveligt skulle være klar til at bringe Greenwood tilbage på grønsværen.

Ifølge The Sun har AS Romas manager, Jose Mourinho, allerede været i kontakt med Greenwoods lejr, fortæller en kilde til avisen.

– Jose ringede til Masons far og talte også med Mason. Han fortalte ham, at den bedste vej ud af sin nuværende situation er at begynde at spille fodbold – og at til sidst vil alt besværet forsvinde, skriver The Sun.

Jose Mourinho skulle være interesseret i at leje Greenwood hele den kommende sæson.

Ifølge avisen afventer Mason Greenwood stadig svar fra Manchester United i forhold til de næste skridt i angriberens tilbagevenden til fodbolden.

Mason Greenwood, der har kontrakt til sommeren 2025, er allerede skrevet ind i Manchester Uniteds trupliste. Det kan du læse mere om her:

United har Greenwood med på trupliste – Fortsat dialog med De Gea

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P