Serie A

Medie: Sjette nyindkøb denne sommer – FCK-emne på plads i Rangers

Skotske Rangers jagter som vanligt Celtic, og manager Michael Beale har allerede fået fem nye spillere, og nu er den sjette på vej.

Skotske Rangers opruster i den grad i jagten på Celtic, og nu skulle det tidligere FCK-emne, Cyril Dessers, være på plads i Glasgow.
Foto: Claudia Greco/Reuters/Ritzau Scanpix

Abdallah Sima, Sam Lammers, Jack Butland, Dujon Sterling og Kieran Dowell.

Det er bestemt ikke fordi, at de ikke allerede har oprustet i Glasgow-klubben Rangers, men nu får de angiveligt yderligere forstærkning.

Ifølge engelske Sky Sports er det tidligere F.C. København-emne, belgisk-nigerianeren Cyriel Dessers nemlig bare formaliteter fra at kunne kalde sig Rangers-spiller.

Den belgiskfødte nigerianske landsholdsspiller blev sidste sommer set sammen med F.C. Københavns daværende cheftræner, Jess Thorup, og klubbens sportschef, Peter ‘PC’ Christiansen, og et skifte til københavnerne lod til at ligge i kortene.

Sådan gik det dog ikke for efter sit lejeophold i Feyenoord skiftede Dessers i stedet fra belgiske Genk til italienske Cremonese i en handel til en værdi af cirka 50 millioner kroner.

Opholdet i Serie A blev ikke nogen voldsom succes for Desser, der i alt scorede syv gange i 29 kampe for Cremona-klubben.

Desser sad ude i klubbens sidste seks ligakampe med en knæskade, og han kunne derfor ikke forhindre klubbens nedrykning til Serie B.

Brigthon udlejer senegaleser til Rangers

Aftalen mellem Cremonese og Rangers er efter sigende på plads men endnu ikke underskrevet, efter Cremonese afviste skotternes første bud på den 28-årige angriber.

Skotske Rangers endte sin langvarige mesterskabstørke på hele ni år, da de i 2021 vandt det skotske mesterskab.

I de to seneste sæsoner har de dog atter måttet se Celtic løbe med æren, og i den netop forgangne sæson sluttede de grundspillets 33 kampe af med et efterslæb på hele 13 point op til rivalerne.

I de fem kampe i mesterskabsspillet lykkedes det Rangers, blandt andet med en 3-0 sejr over Celtic, at hale en smule ind på bysbørnene, men mesterskabet var på intet tidspunkt en reel mulighed.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P