3F Superligaen

Medie: FCM vil hente islandsk stopper

Et græsk medie skriver, at FC Midtjylland er på jagt efter en ny midtstopper. En midtstopper, der render rundt i det græske.

FCM logo
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

FC Midtjylland var for få sæsoner siden kendt for, at være et hold, der var utrolig svært at score mod.

Det har ikke været tilfældet de seneste år, hvorfor de nu skulle have kikkerten rettet mod PAOK, hvor den islandske Sverrir Ingi Ingason til daglig spiller. Det skriver det græske medie Sportime.

FC Midtjylland skulle angiveligt have lagt et bud på fire millioner euro – svarende til 30 millioner kroner – for den islandske landsholdsspiller. Noget PAOK skulle overveje meget kraftigt.

Mediet skriver videre, at PAOK dog vil forsøge at overbevise sin islandske viking om at blive frem til begyndelsen af august, da han i så fald kan være med til holdets to kvalifikationskampe i Europa Conference League mod Beitar Jerusalem.

Den 29-årige islænding er til daglig anfører i den græske klub, og han skulle efter sigende stå til at få en lignende lederrolle i det midtjyske, såfremt han vælger Ulvene til.

Ingason kom til PAOK i vinteren 2019 og har siden spillet 148 kampe for klubben, hvor det er blevet til 15 scoringer. Dermed er han også en midtstopper, der kan bruge hovedet i den offensive ende af banen.

Følg Campo på Facebook

Den 29-årige islænding har hidtil opnået 42 kampe for det islandske landshold.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P