NordicBet Ligaen

Sønderjyske åbnede sæsonen med en sejr mod Landskrona BoIS

Det holdt hårdt for Sønderjyske, men alligevel endte det med en sejr i første træningskamp i denne sæson, da Landskrona BoIS kom på besøg.

Det blev lige til øllet, men Sønderjyske formåede fredag at åbne sæsonen med en sejr i første træningskamp.

I fredagens opgør var det svenske Landskrona BoIS, der kom på besøg. Og her var det faktisk svenskerne, der gør sig i den næstbedste svenske række, der lagde bedst fra land.

Efter 30 minutters spil kunne Ousmane Diawara således bringer gæsterne foran med en scoring til 1-0 efter en friløber, som blev sparket sikkert i nettet.

Men hen mod slutning af første halvleg kom der andre boller på suppen fra Haderslev-klubben.

Sidste sæsons helt store Sønderjyske-profil, Emil Frederiksen, kunne således bringe balance i regnskabet kort før pause med et signaturspark, der blev krøllet op i det fjernest hjørne.

Længe herefter så det ud til, at kampen ville ende uafgjort 1-1. Men fem minutter før tid sikrede Mikkel Hyllegaard sejren for Sønderjyske, da han tæt under mål fik sendt bolden i kassen til slutresultatet 2-1 til Sønderjyske.

Der venter fortsat to træningskampe for Sønderjyske mod henholdsvis Silkeborg IF og Esbjerg fB, før det gælder første NordicBet Liga-opgør den 21. juli mod Vendsyssel.

Se Sønderjysk-profil Emil Frederiksen give svar på, om han forventer at være i Sønderjyske i den kommende sæson i videoen herunder