Premier League

Officielt: Weghorst og Sabitzer færdige i United – Telles og Bailly vender hjem

Premier League-klubben Manchester United har fredag aften bekræftet, hvordan fremtiden ser ud for både klubbens lejede og udlejede spillere.

Manchester United logo
Manchester United logo

Det bliver ikke til mere end et halvt år for Wout Weghorst og Marcel Sabitzer i Manchester United.

Til gengæld returnerer både Eric Bailly, Alex Telles og Dean Henderson som udgangspunkt til klubben.

Det bekræfter Premier League-klubben fredag aften.

Dermed Weghorst og Sabitzer som udgangspunkt hjem til henholdsvis Burnley og Bayern München, med mindre de sikrer sig aftaler andetsteds.

Målmand Dean Henderson har i 2022-23-sæsonen været udlejet til Nottingham Forest, og selvom det er tvivlsomt, om han har en fremtid på Old Trafford, så returnerer han efter planen, da hans lejeaftale udløber fredag.

Det samme er tilfældet for Eric Bailly og Alex Telles, der har været lejet ud til henholdsvis Marseille og Sevilla. For begge forsvarsspilleren gælder det, at de næppe har en fremtid i Manchester United, men endnu er der ikke fundet en aftager til dem, og derfor vender de retur.

Så skulle den være på plads: Mason Mount skifter til Manchester United

Også målmanden Matej Kovar, samt Alvaro Fernandez, Amad Diallo, Hannibal Mejbri, Will Fish, Charlie McNeill, Charlie Savage og Shola Shoretire returnerer.

Til gengæld vinker Manchester United farvel til Di’Shon Bernard, Axel Tuanzebe, Ethan Laird, Ethan Galbraith og Jack Butland.

Slutteligt noterer Manchester United, at David De Geas kontrakt ligeledes har udløb, men for den spanske veteranmålmands vedkommende er kontraktforhandlingerne fortsat igang.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P