3F Superligaen

Officielt: Lyngby henter tidligere FC Nordsjælland-spiller på kort aftale

Lyngby BK kan fredag meddele, at man har lavet en kort aftale med den tidligere FC Nordsjælland-spiller, Jonathan Amon.

Jonathan Amon skifter til Lyngby
Foto: Lyngby BK

Fra en dansk Superliga-klub til en anden.

Det er nu officielt historien for den tidligere FC Nordsjælland-spiller, Jonathan Amon, der netop er blevet præsenteret som ny spiller i Lyngby BK.

Fredag kan Lyngby nemlig fortælle, at klubben er nået til enighed med Amon om en kort kontrakt, der løber frem til sommeren 2024. Det sker efter, at Amon har trænet med i klubben i løbet af denne uge.

Lyngbys hjemmeside fortæller klubbens fodboldchef, Nicas Kjeldsen, at man er blevet enige om en kort aftale som følge at Jonathan Amons seneste skadesproblemer, der har holdt ham ude i længere perioder.

– Det er stadig for tidligt i forløbet at konkludere, at han er fuldstændig fri af skaderne, og begge parter har spillet med åbne kort, når det kommer muligheder og begrænsninger.

– Men vi er i processen blevet enige om at lave en kort aftale for næste sæson, der også tager højde for de usikkerheder der er. Så ser vi om vi kan få Jonathan klar, fortæller fodboldchef Nicas Kjeldsen.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Kjeldsen slår dog fast, at hvis man fra Lyngbys side får en skadesfri Jonathan Amon i den kommende sæson, så vil man også være i besiddelse af en stor Superliga-profil.

– Vi har i hvert fald kunne konstatere, at Amon er fit til at træne og han har haft en god første uge her. Alle kan huske både topniveauet, men også de mange skader, der desværre har forfulgt Jonathan i karrieren.

– En fit Jonathan Amon er en profil i Superligaen, og det håber vi selvfølgelig at forløse. Men vi tager det hele meget stille og roligt, og med aftalen her er der ro til at vi finder ud af, om Amon kan komme tilbage i Superligaen – i en kongeblå trøje, siger Nicas Kjeldsen.

Jonathan Amon har spillet i FC Nordsjælland siden sommeren 2014, hvor han som helt ung skiftede til Farum-klubben. Den 24-årige amerikaner står i alt noteret 41 kampe i FCN-trøjen med ni mål og seks assists til følge.

Lyngbys 10 bedste scoringer fra den seneste sæson i videoen herunder

Barça-boss bekræfter bud på AC

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P