3F Superligaen

Officielt: Kaastrup vender retur til Lyngby før tid

Egentlig var han udlejet for hele 2023, men nu vender Magnus Kaastrup hjem til Lyngby et halvt år før tid.

Selvom han egentlig har fået pænt med spilletid, så blev opholdet hos svenske Sirius ikke helt som håbet for Magnus Kaastrup.

Den 22-årige kantspiller blev sidst i marts udlejet til den svenske Allsvenskan-klub, men efter ønske fra ham selv, vender han nu hjem til Lyngby Boldklub.

– Magnus har haft et stort personligt ønske om, at vi satte os med Sirius og fandt ud af, at han kom retur til Lyngby. Det har vi gjort, og derfor bliver ‘Kaas’ igen Lyngby-spiller fra næste uge, lyder det fra fodboldchef Nicas Kjeldsen.

– Planen med lejeopholdet i Sirius var at give Kaastrup mere spilletid, og både vi og Kaastrup mener stadig, at det er det vigtigste i forhold til hans udvikling. Han er stadig en ung spiller, der kan udvikle sig, så vi håber selvfølgelig, at han kommer stærkt tilbage til Lyngby og kan vinde en plads på holdet. Han indgår i hvert fald på lige fod med de andre i pre-season, lyder det fra Nicas Kjeldsen.

Magnus Kaastrup fik spilletid i samtlige Lyngbys første 19 kampe i denne sæson.

Sirius har sikret sig flere optioner i Kaastrup-kontrakt

Også efter ankomsten til IK Sirius startede Kaastrup fint ud med spilletid i sæsonens første 10 kampe.

Sæsonens første sejr for Sirius kom i den tiende kamp, og selvom han spillede første halvleg i sejren over Brommapojkarna, så var at finde på bænken i begge de to efterfølgende kampe, hvor Sirius med yderligere to sejre rykkede over nedrykningsstregen.

Magnus Kaastrup er oprindeligt fra AGF, men efter lejeophold hos først Dortmunds andethold og siden Viborg FF, skitede han i februar 2021 permanent til Lyngby.

Magnus Kaastrup vil være en del af Sirius-truppen til lørdagens udekamp mod Malmö FF, hvorefter han vender hjem til Danmark.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P