3F Superligaen

FCM’s europæiske kampe fastlagt – Hjemmekamp vises i dansk tv

FC Midtjylland skal op mod enten en modstander fra Luxembourg eller Kosovo, når de træder ind i anden runde af Conference League-kvalifikationen.

FCM logo

Flere og flere ting falder nu i hak i forbindelse med FC Midtjyllands europæiske eventyr.

Det ligger nu fast, at FC Midtjylland starter med en hjemmekamp onsdag den 26. juli klokken 18:45, og TV3 Sport og Viaplay har købt rettighederne til hjemmekampen.

Kamptidspunkt og tv-rettighederne til hjemmekampen ligger fast, uanset om FC Midtjylland skal op imod luxembourgske FC Progrés Niederkorn eller SC Gjilani fra Kosovo.

Anderledes mere tvivl er der dog i forbindelse med udekampen.

Først skal Niederkorn og Gjilani den 13. og den 20. juli afgøre, hvem af de to, der skal op mod FC Midtjylland, og det har betydning for returopgøret mod FC Midtjylland.

Vinder Gjilani skal FC Midtjylland til Kosovo tirsdag den 1. august, mens en luxembourgsk sejr vil sende FC Midtjylland til Luxemborug den 2. august.

Dertil kommer, at et opgør mod Gjilani tirsdag den 1. august vil komme lidt for tæt på FC Midtjyllands kamp mod lokalrivalerne fra Silkeborg i anden runde af Superligaen søndag den 30. juli.

Bliver det modstanderen fra Kosovo, FC Midtjylland skal op imod, så bliver kampen på MCH Arena mod Silkeborg rykket til lørdag den 29. juli.

Endnu ligger det ikke fast om – og i så fald hvem – der viser FC Midtjyllands returopgør.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P