Premier League

Endnu en dansker på vej til Premier League? – kun lægetjekket mangler

Det ser ud til, at der nu snart kommer nyt dansk blod til Premier League, hvor en dansker meldes et lægetjek fra et skifte.

Mads Juel Andersen Luton Town
Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Fra League One til Premier League…

Det er det skifte, som den danske Barnsley-spiller, Mads Juel Andersen står over for.

I hvert fald kan B.T. fredag berette, at den 25-årige danske Barnsley-stopper, der til dagligt bærer anførerbindet i klubben, blot er et lægetjek fra at kunne kalde sig Premier League-spiller.

Det oplyses, at det er den nyslåede Premier League-klub, Luton Town, der skulle være tæt på at hente Mads Juel Andersen.

Ifølge mediets oplysninger så skulle en aftale gældende for de kommende fire sæsoner – frem til sommeren 2027 – være på plads mellem parternerne.

Mads Juel Andersen har i de seneste fire sæsoner tørnet ud for Barnsley, som han skiftede til fra AC Horsens i sommeren 2019. Her er det blevet til en del optrædener i The Championship indtil det i slutningen af sæsonen 2021/22 blev til en nedrykning til den tredjebedste engelske række.

I alt har Juel Andersen spillet 175 kampe for Barnsley med fem mål og otte assists. Han er fortsat på kontrakt i klubben frem til sommeren 2024.

Se billeder fra den store fejring, da Luton Town sikrede sig oprykning til Premier League i denne sæson i videoen herunder

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P