International Fodbold

De danske kvinder er klar til VM i Australien: Her er VM-truppen

Kvindelandsholdet har fredag udtaget den danske VM-trup frem mod VM-slutrunden i Australien, der sparkes i gang den 20. juli. Se de udvalgte her.

Danmark udtager VM-truppen for kvindelandsholdet.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Den 20 juli går det løs for det danske kvindelandshold ved VM i Australien.

Og med under en måned til slutrundens start, så stod denne fredag på udtagelse af den danske spillertrup til slutrunden.

Den danske landstræner, Lars Søndergaard, har således netop udpeget de 23 spillere, der skal repræsentere Danmark, når det går løs i Australien. Her venter i første omgang opgør mod Kina, England og Haiti i det indledende gruppespil.

Se den officielle trup-præsentation af den danske VM-trup herunder

De fleste velkendte danske profiler er med. Holdets helt store stjerne er som vanligt anfører, Pernille Harder, mens Nadia Nadim dog ikke er blevet udtaget, da hun har døjet med en langvarig knæskade.

Truppen indeholder samtidig en række slutrundedebutanter i form af Emma Snerle, Josefine Hasbo og Amalie Vangsgaard, som alle har fået plads blandt de 23 udvalgte.

Danmark åbner VM-slutrunden mod Kina den 22. juli klokken 14:00. Herefter venter England den 28. juli klokken 10:30, mens sidste gruppeopgør bliver mod Haiti den 1. august klokken 13:00.

Få det fulde overblik på den udvalgte trup herunder og dyk ned i en længere og grundig analyse af kvindelandsholdets VM-gruppe ved slutrunden i videoen øverst i artiklen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P