Premier League

Dansk dødboldstræner forlader Leicester

Premier League-nedrykkerne fra Leicester City tager afsked med tre stabsmedlemmer herunder danske Lars Knudsen.

Premier League-nedrykkerne fra Leicester City siger farvel til tre trænere, herunder den danske dødboldstræner Lars Knudsen.
Foto: Leicester City FC

Efter bare en enkelt sæson i klubben, er Lars Knudsen færdig i Leicester City.

Den 46-årige dansker er en af i alt tre stabsmedlemmer, der fredag må sige farvel til klubben, der netop er rykket ned fra Premier League.

Knudsen har siden august sidste år været førsteholdstræner med særligt fokus på dødbolde i den engelske klub, en rolle han tidligere har excelleret i, da han fra januar 2016 til juni 2018 var assistenttræner under Jess Thorup i FC Midtjylland.

Lars Knudsen har tidligere været mange år i AaB, ligesom han har været landstræner for flere danske ungdomslandshold. Sideløbende med sit job i Leicester var han også teknisk træner for det amerikanske landshold fra juli sidste år til marts i år.

Ud over Lars Knudsen tager Leicester også afsked med Adam Sadler og Mike Stowell, der tilsammen har tilbragt 27 år i Leicestershire.

Adam Sadler, Mike Stowell og Lars Knudsen (th) takker af i Leicester. Foto: Leicester City FC.

Mike Stowell har siden både fungeret som assistenttræner og målmandstræner i klubben siden 2005, mens Adam Sadler har været assistenttræner under både Brendan Rodgers, Claude Puel og Dean Smith, ligesom han i to kampe i foråret fungerede som midlertidig manager i klubben.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P