Serie A

Bekræftet: Inter tager afsked med tre profiler

I Inter siger de fredag farvel til hele tre af klubbens profiler, som alle har været i klubben i mindst seks sæsoner.

Den italienske storklub Inter tager afsked med tre spillere; Danilo D'Ambrosio Roberto Gagliardini og Milan Skriniar
Foto: Alessandro Garofalo/Reuters/Ritzau Scanpix

Danilo D’Ambrosio, Roberto Gagliardini og Milan Skriniar.

Alle tre Inter-spillere har spillet deres sidste kampe for Milano-klubben af denne omgang. Fredag tager Inter afsked med alle tre, der alle forlader klubben på en fri transfer.

Ingen af de tre spillere har endnu bekræftet, hvor karrieren fortsætter, og mens rygterne endnu lader vente på sig for D’Ambrosio og Gagliardini, så menes Skriniar at være tæt på franske PSG.

34-årige Danilo D’Ambrosio har været i Inter siden sit skifte fra Torino i januar 2014. Den italienske midterforsvarer står noteret for i alt 284 kampe for Nerazzurri.

Midtbanespilleren Roberto Gagliardini blev i januar 2017 lejet hos Atalanta, inden Inter et halvt år senere købte den i dag 29-årige italiener fri. Han har i alt 190 Inter-kampe på cv’et.

28-årige Milan Skriniar blev købt fri af Sampdoria i sommeren 2017, og efter i alt seks år i klubben har den slovakiske midterforsvarer nået i alt 246 kampe for Milano-klubben.

I 2022-23-sæsoner står Danilo D’Ambrosio, Roberto Gagliardini og Milan Skriniar noteret for henholdsvis 24, 29 og 31 kampe for Inter på tværs af alle turneringer.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P