NordicBet Ligaen

Bekræftet: F.C. København-legende ny assistent i FC Helsingør

Efter mange år i svensk fodbold vender F.C. København-ikonet tilbage til Danmark, hvor han har erhvervet sig jobbet som assistenttræner i FC Helsingør.

Foto: FC Helsingør

Han var en sand fanfavorit blandt F.C. København-fansene tilbage i perioden fra 2003 til 2006.

Efter en lang periode væk fra det danske, hvor størstedelen af tiden er blevet brugt hos vores svenske naboer, så er brasilianske Álvaro Santos igen tilbage i dansk fodbold.

NordicBet Liga-klubben FC Helsingør kan således fredag annoncere, at klubben er nået til enighed med Álvaro Santos om en aftale, der gør den 43-årige brasilianer til ny assistenttræner i klubben.

FC Helsingørs hjemmeside fremgår det, at Álvaro Santos bliver en del af et trænerteam bestående af tre. I spidsen står cheftræner Daniel Pedersen, mens Álvaro Santos og John Bredal skal samarbejde i stillingen som assistenttrænere. Og det ser den tidligere F.C. København-spiller frem til.

– Jeg er virkelig glad for at være blevet en del af FC Helsingør. Jeg tror på klubbens ambition og vision i forhold til at udvikle dygtige unge spillere, der kan træde direkte ind på førsteholdet.

– Jeg kommer til klubben med en del erfaring fra de seneste syv år. Nu ser jeg bare frem til at tilføre holdet mine ideer, så vi sammen kan nå vores mål for den kommende sæson, fortæller Santos med henvisning til sin tid i den svenske klub Helsingborgs IF.

Her har Santos taget rejsen helt fra klubbens U17-madskab, hvor han i 2017 startede som assistent, og frem til cheftræner-jobbet for klubbens førstehold, hvor han dog blev afskediget tilbage i april efter en skuffende sæsonstart.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

I sin tid som aktiv spille Álvaro Santos 49 kampe i F.C. København-trøjen med 23 mål til følge.

Herefter blev det til et skifte til fransk fodbold, hvor han gjorde sig i en årrække, inden turen gik til Sverige, hvor han sidenhen har huseret som både spiller og træner.

Det oplyses ikke, hvor lang en kontrakt Álvaro Santos har fået i FC Helsingør.

Se lidt af Álvoro Santos’ brasilianske lækkerier fra tiden i F.C. København i videoen øverst i artiklen.

Medie: Brentford-dansker jagter klubskifte – to Superliga-klubber lurer i kulissen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P