NordicBet Ligaen

AaB åbnede sæsonen med en sejr mod Vendsyssel FF

AaB kom bagud, men åbnede alligevel med en sejr i sæsonens første træningskamp, da Vendsyssel FF blev besejret.

AaB han ansat Michael Tuxen Boll som ny administrerende direktør.

AaB skulle fredag eftermiddag for første gange prøve kræfter med, hvad der venter i den kommende sæson.

I starten af juni måned stod det klart, at den stolte nordjyske traditionsklub må en tur ned at vende i NordicBet Ligaen. Og her kan de bolsjestribede se frem til at møde modstandere som eksempelvis Vendsyssel FF.

Og netop Vendsyssel FF var også modstanderen i dag, da både AaB og Vendsyssel skulle banke det værste sommerferie-rust af i den første træningskamp i sæsonen.

Vendsyssel åbnede scoringskontoen i fredagens opgør med en scoring midt i første halvleg af Oscar Buch, der altså kunne bringe Vendsyssel FF i front.

Det holdt indtil midten af anden halvleg, hvor AaB’s Louka Prip kunne bringe balance i regnskabet med en flot langskudsscoring til resultatet 1-1.

Og det skulle blive endnu bedre for AaB. I kampens 84. minut kunne nordjyderne således bringe sig foran med 2-1 på et mål af Emil Nymann. Dette blev også kampens slutresultat.

AaB åbner sæsonen med en kamp i NordicBet Ligaen mod B.93 den 22. juli, men først venter to yderligere træningskampe mod henholdsvis FC Midtjylland og Hobro IK.

Vendsyssel FF har også planlagt en træningskamp imod Hobro, som er den sidste test inden NordicBet Ligaen åbner mod Sønderjyske den 21. juli.

Se Viaplay-eksperternes analyse af, hvorfor det gik så galt, som det gjorde i AaB i den seneste sæson i videoen herunder