Dansk Fodbold

Viktor Fischer indstiller sin fodboldkarriere

Viktor Fischer har ifølge Royal Antwerp besluttet sig for at stoppe sin fodboldkarriere i en alder af 29.

Det er vedvarende skader, der nu får Viktor Fischer til at indstille sin karriere.

Det skriver de belgiske mestre Royal Antwerp torsdag aften.

Fischer blev i starten af året udlejet til svenske AIK, men på egen anmodning har den danske offensivspiller nu fået ophævet sin kontrakt i begge klubber.

Viktor Fischer har i sin aktive karriere nået at repræsentere klubber som Ajax, Middlesbrough, Mainz, F.C. København, Royal Antwerp og senest svenske AIK.

Også svenske AIK bekræfter, at det er Viktor Fischers eget ønske at lægge støvlerne på hylden som følge af skader, der forhindrer ham i at præstere på det niveau, som den 29-årige dansker selv stræber efter.

– I sin tid i klubben har Viktor bidraget på den bedst mulige måde, som han har været i stand til, men skader efter en lang karriere betyder, at han ikke har været i stand til at bidrage på den måde, som vi alle havde håbet.

Beskyldes for at fake skade: Viktor Fischer svarer tilbage

– Begge parter er derfor enige om, at det i den nuværende situation er bedst at afslutte samarbejdet, og vi ønsker Viktor stort held og lykke i fremtiden, siger AIK’s sportsdirektør Thomas Berntsen.

Som ungdomsspiller startede karrieren i Aarhus-forstaden Lyseng, inden turen i 2004 gik til AGF. Fem år senere var det dog FC Midtjylland, der hentede stortalentet Fischer til akademiet i Ikast, hvorfra turen to år senere gik til Ajax i et skifte, der indbragte FC Midtjylland næsten 10 millioner kroner.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Viktor Fischer har endnu ikke selv kommenteret på sit karrierestop.

Fischer vil mestendels blive husket for sine 33 mål i 111 kampe for Ajax, samt de 120 kampe, 29 mål og det danske mesterskab, han i 2018-19 var med til at vinde i F.C. København.

Viktor Fischer har på landsholdsplan repræsenteret stort set alle danske landshold fra U16 til U21, og november 2012 debuterede han på det danske A-landshold i en venskabskamp mod Tyrkiet. I alt blev det til 21 kampe og tre scoringer under henholdsvis Morten Olsen og Åge Hareide.

Herunder kan du se, da Viktor Fischer i 2019 afgjorde københavnerderbyet mellem F.C. København og Brøndby med en scoring til 2-1 i overtiden:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P