Premier League

Tidligere Blackburn-spiller sigtet for betting-overtrædelser

Den tidligere Blackburn-spiller, Harry Chapman, er af det engelske fodboldforbund blevet sigtet for overtrædelser af bettingreglerne mens han stadig spillede i Blackburn.

Den tidligere Blackburn- og nuværende Bradford City-spiller, Harry Chapman, er blevet sigtet for overtrædelser af betting-reglerne, mens han var i Blackburn.
Foto: Blackburn Rovers FC

Han har ikke været i Blackburn siden sidste sommer.

Alligevel er det brud på bettingreglerne fra tiden i Lancashire-klubben, at Harry Chapman nu bliver sigtet for.

Den nuværende Bradford City-spiller er af det engelske fodboldforbund blevet sigtet for overtrædelser helt tilbage i 2017, som var det år, han kom til Blackburn.

Ifølge BBC har den 25-årige midtbanespiller indtil den 6. juli til at gøre indvendinger mod sigtelserne.

Det engelske fodboldforbund har strenge krav vedrørende betting og matchfixing, og for spillere i Premier League og helt ned til den syvendebedste række er det således forbudt at bette på både britisk og international fodbold på nogen måde.

Harry Chapman spillede 32 kampe for Bradford i den netop overståede sæson, hvor de grundet et samlet playoff-nederlag til Carlisle ikke formåede at rykke op fra League Two og således også må spille i den fjerdebedste række næste sæson.

Thomas Frank med opsang efter Toney-karantæne: Forholdet mellem fodbold og gambling skal have et ordentligt gennemsyn

Bradford City FC skriver i et statement, at de anerkender sigtelserne, men at Harry Chapman har klubbens fulde støtte og indtil videre vil fortsætte med at træne med resten af spillertruppen igennem pre-season.

Harry Chapman forlod Blackburn den samme dag, som danske Jon Dahl Tomasson overtog roret hos de engelske mestre anno 1995.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P